Bezoek Artifort – De Paal/De Boom en de Glazen Boerderij

Datum bezoek:

24 april 2024

Bezoek Artifort – De Paal/De Boom en de Glazen Boerderij

Een inspirerende dag in Schijndel waar we drie bedrijven bezochten.

Als eerste werden we hartelijk verwelkomd bij Artifort/Plan Projectinrichters. Bij Artifort, een Nederlandse designmeubelfabrikant, werden we geïnspireerd door tijdloze ontwerpen en samenwerkingen met gerenommeerde ontwerpers. Met een focus op vakmanschap en innovatie bieden zij een breed scala aan producten, variërend van loungestoelen tot eetkamerstoelen, geschikt voor zowel residentiële als commerciële omgevingen. Bij Plan Projectinrichters werden we ondergedompeld in innovatieve oplossingen voor zakelijke omgevingen, met een scherp oog voor detail en een bewezen staat van dienst in hoogwaardige projectinrichting. We kregen een uitgebreide rondleiding in de showroom en werden geüpdatet over de nieuwste ontwikkelingen, inclusief een bezoek aan de fabriek waar meubels en maatwerk worden vervaardigd.

Vervolgens bezochten we De Paal/De Boom parket. Bij De Paal Parket werden we verwelkomd door ‘vakidioten’ die houden van hout en alle benodigde expertise in huis hebben. Ze bieden hoogwaardige, op maat gemaakte vloeroplossingen voor residentiële en commerciële projecten, waarbij vakmanschap en aandacht voor detail centraal staan. In de ontwerpstudio van De Paal Parket worden creatieve ideeën omgezet in hoogstaande, unieke designs, met ruimte voor jouw eigen inbreng.

Bij de Glazen Boerderij in Schijndel werden we betoverd door een architectonisch meesterwerk dat de traditionele boerderijvorm op vernieuwende wijze interpreteert. Het gebouw, ontworpen door architect Winy Maas, bestaat uit transparante glazen panelen die het omliggende landschap reflecteren, waardoor de boerderij bijna onzichtbaar lijkt. Hier smelt modern design harmonieus samen met het historische karakter van de omgeving, waardoor de Glazen Boerderij niet alleen een architectonisch icoon is, maar ook een uitnodiging om de grenzen van traditioneel ontwerp te verkennen.

Kortom, een dag vol inspiratie! Dank aan alle partijen voor de hartelijke en warme Brabantse ontvangst!

Scroll naar boven