Vepa Arco en Intersteel

Datum bezoek:

8 november 2019

Vepa Arco en Intersteel

Het bezoek aan Vepa (kantoor – en schoolmeubilair) startte op 8 november 2019 in de ochtend na, voor veel mensen een lange rit met file naar Hoogeveen. Na de koffie kregen we een presentatie over met name de initiatieven die Vepa onderneemt op het gebied van duurzaamheid en specifiek circulariteit. Daarna werden we in 2 groepen de fabriek rondgeleid, waarbij uitgebreid werd toegelicht hoe de producten gemaakt worden en wat de filosofie erachter is. Een mooi Nederlands merk en bedrijf waar met aandacht voor mens, materiaal, herkomst, product en omgeving gewerkt wordt. Als afsluiter kregen we een heerlijke lunch aangeboden.

Aan het einde van de middag verplaatste de grootse groep zich naar De Woeste Wieven in Diepenheim, waar we genoten hebben van een gezellige avond samen dineren. De volgende dag, 9 november, begon met een bezoek aan Arco. (houten tafels) Eveneens een prachtig Nederlands bedrijf met een mooie historie. De aandacht voor de kwaliteit van de producten en afwerking is fenomenaal. Met name de dame die in haar eentje de fineerderij runt maakte op velen indruk.

Na de presentatie en een rondje fabriek met toelichting werd de dag voortgezet met een verplaatsing naar Rhenen, bij het bedrijf Intersteel (stalen deur- en raambeslag, sloten).

Scroll naar boven