Bruns

Datum bezoek:

14 oktober 2021

Bruns

BRUNS is gevestigd, sinds 2017, in de voormalige fabriek van De Ploegstoffen in Bergeijk, ontworpen door Gerrit Rietveld. BRUNS is in hoofdzaak ontwikkelaar en producent van tentoonstellingen en exhibits. Het is een familiebedrijf welke in binnen- en buitenland projecten realiseert voor musea, bezoekers- en informatiecentra, science centra, brand experience centra, etc.

Na een hartelijke ontvangst door Stef Willems en Patrick Vermeire met koffie en thee, kregen we een bedrijfspresentatie, met wat voor soort projecten ze doen en verhalen en anekdotes over o.a. het pand waarin ze zijn gevestigd. Er was volop ruimte voor vragen en het werd een interactieve 1,5 uur!

Daarna volgde een uitgebreide rondleiding door de fabriek, langs de diverse disciplines die ze allemaal in eigen huis hebben. Ook een glasvitrinefabriek, waar ze vitrines voor uiteenlopende doeleinden maken. Van vitrines voor een bezoekerscentrum, tot zwaarbeveiligde vitrines voor heeeele dure sieraden of schilderijen, tot wijnkasten in allerlei formaten.

De rondleiding werd afgesloten met een lekkere lunch en ze vonden het erg leuk een deel van de VIA te hebben mogen ontvangen bij hun bedrijf. Het was een inspirerend bezoek!

Scroll naar boven